Van 30 oktober tot en met 5 november organiseren wij de Week van Nalaten aan cultuur. In die week zijn er activiteiten rond dit thema bij verschillende deelnemende organisaties in Laren, Otterlo en Naarden.

Kijk hieronder voor het overzicht van alle activiteiten en meld je aan!

Vereniging Rembrandt & Singer Laren

Datum

30 oktober 2023
14:00 – 16:45 uur

Locatie

Singer Laren,
Oude Drift 1, Laren

Inhoud en aanmelden

Overweegt u uw liefde voor kunst door te geven aan volgende generaties? In het kader van de week van Nalaten aan Cultuur organiseren de Vereniging Rembrandt en Singer Laren een informatieve bijeenkomst over nalaten, met aansluitend een bezoek aan de kleurrijke tentoonstelling La Grande Bleue. Schilders van de Méditerranée.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via ontvangst@verenigingrembrandt.nl of telefonisch via 070-4271720. Wacht niet te lang met uw reactie, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de zaal.

 

Kröller Müller Museum, Introdans, Paleis het Loo, Phion, Theatergroep Oostpool

Datum

30 oktober 2023
14:30 – 18:00 uur

Locatie

Kröller Müller Museum,
Houtkampweg 6, Otterlo

Inhoud en aanmelden

Een informatiemiddag over het nalaten aan cultuur, met ballet door Introdans, muziek door Phion, en na afloop gelegenheid om de tentoonstelling Eerst komt de liefde voor de kunst. Art & Project in het Kröller-Müller Museum te bezoeken

U kunt zich aanmelden via events@krollermuller.nl. Wacht niet te lang met uw reactie, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de zaal.

Nederlandse Bachvereniging & Grote Kerk Naarden

Datum

4 november 2023
Vanaf 18:00 uur,
inclusief kleine maaltijd

Locatie

Bij Andreas,
Turfpoortstraat 29, Naarden

Inhoud en aanmelden

In samenwerking met de Grote Kerk Naarden organiseert de Bachvereniging een informatiebijeenkomst over nalaten, waarna in de Grote Kerk Naarden het concert Allerzielen plaatsvindt.

U kunt zich aanmelden via www.bachvereniging.nl/informatiebijeenkomst. U ontvangt enkele dagen voor het evenement een e-mail met praktische informatie.