Header Theater De Krakeling - Logo Colour - 0

Nalaten aan

Theater De Krakeling

Kroop u als kind in de huid van uw superheld, idool of lievelingsdier? Met dromen, fantaseren en imiteren, groeien we op tot gezonde, ruimdenkende volwassenen. Theater De Krakeling, hét jeugdtheater van Nederland, speelt hier als geen ander op in: tijdens onze voorstellingen komen dromen tot leven. Theater verbreedt de blik van kinderen en vergroot hun wereld. De Krakeling gelooft in de kracht van verbeelding en wil daarom dat ieder kind kan genieten van leuke, spannende en leerzame voorstellingen. U toch ook?

‘Verbeelding is krachtiger dan kennis, verbeelding omvat de wereld’
-Albert Einstein

Over Theater De Krakeling

Theater De Krakeling is in 1978 opgericht door danseres en danspedagoge Hans Snoek (1910-2001). Deze Grande Dame heeft veel betekend voor het jeugdtheater. Haar passie om kinderen verbeelding mee te geven is altijd in het DNA van De Krakeling gebleven. Tot op de dag van vandaag is De Krakeling een plek waar theatergroepen uit heel Nederland (en daarbuiten) voorstellingen brengen die speciaal gemaakt zijn voor de jeugd. Een plek waar iedereen welkom is en waar het jonge publiek de hoofdrol speelt.

“Mijn eerste contact met theater was via de basisschool bij Theater De Krakeling. Ik kan me nog altijd dat moment herinneren, het was spannend maar vooral magisch. Daar is mijn liefde voor theater ontstaan. Nu ik kinderen heb, bezoek ik regelmatig De Krakeling. Dat magische gevoel in het theater gun ik niet alleen mijn kinderen, maar ieder kind.’’

Mahis

Vaste bezoeker Theater De Krakeling

Waarom nalaten aan
Theater De Krakeling

Theater De Krakeling wordt gedreven door de overtuiging dat jonge mensen groter groeien van theater. Theater doorbreekt de vertrouwdheid van het dagelijks leven, haalt de letterlijkheid weg. Het maakt ruimte voor verbeelding en laat eenieder op een andere manier naar de wereld om zich heen kijken. Dit ervaren op jonge leeftijd draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat het beleven van theater de kinderen rijker, blijer en gelukkiger maakt. En daar kunt u via nalatenschap aan bijdragen.

Hoe werkt het?

Theater De Krakeling gunt ieder kind een onvergetelijke theaterervaring en blijft bouwen aan het ultieme jeugdtheater voor het publiek van nu en van de toekomst. U kunt helpen investeren in De Krakeling door het jeugdtheater op te nemen in uw testament. Zo vergroot u de mogelijkheden van het jeugdtheater tot het kunnen blijven ontwikkelen van educatieprojecten, het blijven uitdagen van (nieuwe) makers en het behouden van De Krakeling als dé plek waar alle kinderen, jongeren, (groot) ouders, scholen en gezelschappen zich thuis voelen.
Als u Theater De Krakeling een warm hart toedraagt dan kunt u ons opnemen in uw testament. Met uw steun in de vorm van een erfenis of legaat bouwt u met ons voort aan het ultieme jeugdtheater.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over het nalaten aan Theater De Krakeling, hét jeugdtheater van Nederland? U kunt contact opnemen met:

Siham Bourakaa

siham@krakeling.nl

0642555452