Phion logo

Nalaten aan

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel

Phion laat klassiek op vele manieren klinken. De variëteit in muzikale programma’s is groot. Vol bevlogenheid spelen onze musici symfonisch werk, intieme kamermuziek, fantasievolle familieconcerten, prikkelend muziektheater en spannende cross-overs. Laat je meevoeren – binnen of buiten de concertzalen – en waan je een moment in een andere wereld, om te genieten van de schoonheid en grootsheid van klassiek.

Phion brengt muziek dichtbij

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende klankkleuren en evenzoveel muzikale belevenissen. Het klassieke pallet is oneindig. Vanuit nieuwsgierigheid en creativiteit zoeken we hierin grenzen op en verleggen ze. We doorbreken kaders, ontwikkelen het vak van orkestmusicus en verrijken het klassieke speelveld. Met Phion is de schoonheid van klassieke muziek altijd dichtbij.

‘De concerten van Phion zijn bijzondere belevenissen waar ik lang van kan nagenieten, er valt steeds iets nieuws te ontdekken. Vaak kom ik met medewerkers van het orkest in contact en dan maken we een gezellig praatje. Ik heb Phion opgenomen in mijn nalatenschap, omdat het mijn wens is dat dit mooie orkest voor altijd blijft bestaan. Een concertbezoek is zo bijzonder, dat gun ik iedereen.’

Mevr. Evers

Waarom nalaten aan
Phion

Herinnert u zich nog die eerste keer in de concertzaal? De magie van een groot symfonieorkest, even weg uit het alledaagse. Betoverende momenten die voor altijd bijblijven. Deze bijzondere en persoonlijke ervaringen willen wij ook in de toekomst blijven delen met de volgende generatie muziekliefhebbers.
Voelt u zich verbonden met Phion en wilt u uw liefde voor muziek doorgeven, dan kan u ons orkest opnemen in uw testament. Zo helpt u ons te blijven groeien en ontwikkelen en geeft u ons unieke orkest een mooie toekomst.

Hoe werkt het?

Dankzij uw nalatenschap kunnen wij bouwen aan meesterschap, talentontwikkeling, maatschappelijke projecten, educatieve voorstellingen en bijzondere samenwerkingsprojecten.

Wij denken graag met u mee. Samen kijken we waar uw wensen liggen en hoe uw nalatenschap het beste tot z’n recht komt
Nalaten kan middels een legaat, erfstelling of Fonds op Naam.

Phion is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is daarom vrijgesteld van erfbelasting. Dit betekent dat uw nalatenschap volledig ten goede komt aan ons orkest.

Yvette Schafraad

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over nalaten aan Phion kunt u contact opnemen met:

Yvette Schafraad

Yvette.Schafraad@phion.nl

06 57 32 19 13