logo Nederlands Orkest

Nalaten aan

Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest

Het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest is één organisatie bestaande uit twee orkesten. Beide worden gerekend tot de beste orkesten van Nederland. Tot onze hoofdpodia behoren Het Concertgebouw en De Nationale Opera, waar concerten en opera’s van wereldformaat worden gespeeld. Wij raken ons publiek recht in hart en ziel. Iedereen zou de kans moeten krijgen dit te kunnen beleven, vandaag en in de toekomst. Daarom brengen wij uitvoeringen van topkwaliteit op de grote podia, maar ook in buurthuizen, scholen en ziekenhuizen.

Over het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest

Onze muziek is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, cultuur, achtergrond of ervaring. Daarom spelen we niet alleen op de geijkte klassieke muziekpodia, maar ook in bijvoorbeeld poptempel Paradiso en in onze eigen NedPhO-Koepel in Amsterdam-Oost. Met maatschappelijke projecten en aandacht voor muziekeducatie en talentontwikkeling zetten we ons in voor een nieuwe generatie en geven we klassieke muziek een plek in de toekomst.

“Het is fantastisch dat kinderen tegenwoordig weer met muziek in aanraking worden gebracht. Dat was een tijd wel anders. Ik ben groot fan van jullie stichting en wat jullie doen aan educatie.”

Testateur

Anoniem

Waarom nalaten aan
Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest?

Klassieke muziek moet toegankelijk zijn voor iedereen. Onze muziek klinkt op de grote podia, maar ook op locaties die laagdrempeliger zijn voor jonger publiek, en houden de kaartprijzen relatief laag. We zijn een begerenswaardige plek voor professionele musici, maar ook voor jong talent. We leiden musici en dirigenten op met speciale talentontwikkelingsprogramma’s als de Orkestacademie en het Assistent-dirigentschap, en verwelkomen jaarlijks duizenden kinderen bij onze orkesten. Laat u na aan onze orkesten, dan draagt u bij aan een muzikale toekomst.

Educatieproject Nederlands Philharmonisch Orkest

Hoe steunen?

Misschien past onze missie bij uw persoonlijke wensen voor de toekomst en overweegt u om onze orkesten op te nemen in uw testament. Een legaat of erfstelling, in welke omvang dan ook, is altijd meer dan welkom en door onze ANBI-status vrij van erfbelasting. Schenkt u aan onze orkesten, dan betrekken wij u graag dichter bij ons. We geven u inzicht in onze organisatie en houden u op de hoogte van onze activiteiten. Wij bespreken graag met u welke vorm van schenken het beste bij u past, op welke manier wij uw nalatenschap eervol kunnen vormgeven en waaraan u uw gift graag besteed ziet. Zo bent u er zeker van dat uw gift volledig toekomt aan wat ú belangrijk vindt.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over nalaten aan het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest kunt u contact opnemen met:

Kantjil Janssen

relaties@nedpho.nl