Nederlands Kamerkoor

Nalaten aan

Het Nederlands Kamerkoor

Het Nederlands Kamerkoor, behoort al bijna 90 jaar tot de absolute wereldtop. Met avontuurlijke programmering en spannende samenwerkingen is het Nederlands Kamerkoor internationaal toonaangevend. Als Nederlands Kamerkoor willen wij dat uw nalatenschap betekenisvol is. Nalaten met een voetafdruk. Daarom zetten wij ons in voor projecten die artistiek en maatschappelijk grenzen verleggen. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij in geloven.

Vergeten Nederlandse Kamerkoor

Over het Nederlands Kamerkoor

Het Nederlands Kamerkoor koestert en ontwikkelt als genrevertegenwoordigend instituut de rijkdom van koormuziek. Het koor gaat daarbij regelmatig spannende samenwerkingen aan met dansers, dichters, acteurs, filmmakers en wetenschappers. Met meer dan 80 concerten per jaar op de belangrijkste podia in binnen- en buitenland zet het Nederlands Kamerkoor verrassende, overrompelende en vaak regelrecht vernieuwende programma’s neer die de grenzen van samenzang verkennen.

“Het Nederlands Kamerkoor heeft de vinger aan de pols van de tijdgeest, het raakt en verbindt mensen, het beïnvloedt de tijdgeest zelf. De wereld heeft het Nederlands Kamerkoor nodig, in deze tijden meer dan ooit.”

Olivier Sueur, secretaris St. Fonds NKK Mecenaat

Waarom nalaten aan
het Nederlands Kamerkoor?

Koormuziek maakt de wereld mooier en rijker. Het verbindt mensen en laat harten letterlijk samen kloppen. En daar maakt het Nederlands Kamerkoor zich graag sterk voor. Met ons ontwikkelingstraject voor jonge professionals, NKK NXT, waar net afgestudeerde zangers opgeleid worden tot ensemblezangers van de toekomst. Of met onze Zingdagen door het hele land, waar we de vele amateurzangers die Nederland rijk is inspireren en kennis delen. Zo houden we koormuziek als kunstvorm springlevend en dragen we eraan bij dat mensen nog generaties lang van koormuziek kunnen blijven genieten. Maar dat kunnen we niet alleen.

Hoe werkt het?

Klopt u hart sneller bij het luisteren naar de adembenemende klanken van het Nederlands Kamerkoor? Vindt u het belangrijk dat toekomstige generaties ook geraakt en geïnspireerd worden door koormuziek van topkwaliteit? Door na te laten aan het Nederlands Kamerkoor krijgt uw geld een mooie en betekenisvolle bestemming. Er bestaan meerdere mogelijkheden, zoals een erfstelling, een legaat of een fonds op naam. We denken graag met u mee, als u daar prijs op stelt.

Dankzij uw nalatenschap kunnen we ervoor zorgen dat het Nederlands Kamerkoor en koormuziek als springlevende kunstvorm de wereld blijven raken, inspireren en verbinden. Nu en in de toekomst.

Margriet

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over nalaten aan het Nederlands Kamerkoor kunt u contact opnemen met:

Margriet Stok

margriet.stok@nederlandskamerkoor.nl

030 230 30 24