carre logo

Nalaten aan

Koninklijk Theater Carré

Circusdirecteur en ondernemer Oscar Carré opende in 1887 de deuren van zijn majestueuze theater aan de Amstel. Carré heeft naast het beroemde Wereldkerstcircus nog veel meer te bieden. Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals. Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Voor veel artiesten is het optreden in het mooiste theater van Nederland een kroon op hun werk. Een bezoek aan Carré staat voor een complete avond uit en een unieke theaterervaring voor iedereen!

Over Koninklijk Theater Carré

Koninklijk Theater Carré is cultureel ondernemer; een zelfstandig theater dat artistiek en financieel onafhankelijk is. Het Carré Fonds helpt het theater bij haar cultureel ondernemerschap, zodat Carré projecten kan realiseren die zonder steun van externe partijen niet mogelijk zijn. Daarbij is het blijven investeren in cultuur, toegankelijkheid, erfgoed en duurzaamheid van groot belang om te ontwikkelen en de toekomst van het theater te waarborgen.

‘’We willen zorgen dat Koninklijk Theater Carré behouden blijft voor tenminste de volgende 135 jaar. Zonder giften is dat niet mogelijk en de donateurs van het Carré Fonds vervullen daarin een essentiële rol. Als voorzitter van het fonds wil ik niet alleen stimuleren Carré bij leven te steunen, maar ook aansporen na te denken over de impact die u ná het leven kan maken door het fonds in uw testament op te nemen.’’

René Hooft Graafland

Voorzitter Carré Fonds

Waarom nalaten aan
Koninklijk Theater Carré?

Geef die magische ervaring door

Wat Carré uniek maakt is dat het een plek van en voor iedereen is; jong en oud. Al meer dan 135 jaar is het theater een icoon in Nederland. Iedereen herinnert zijn of haar eerste keer in het glorieuze theater en de vele keren die hierop volgden. Dat gevoel wilt u doorgeven. Dat kunt u nu al doen als donateur maar ook na het leven. Door na te laten aan het Carré Fonds geeft u de huidige en toekomstige generaties ook deze magische beleving.

“Samen met mijn man Paul heb ik in ons leven ongelooflijk veel mooie momenten beleefd in Carré! Wij samen, maar zeker ook met ons gezin, met onze familie en onze vrienden. Wat hebben we gelachen, genoten, zijn ontroerd en wakker geschud. Toon Hermans, Paul van Vliet, Herman van Veen, Youp van ’t Hek, Cats, het Wereldkerstcircus, de Verleiders, Typhoon en nog zó veel meer! Inmiddels is mijn man overleden en koester ik de gezamenlijke herinneringen nóg meer. Dit móet doorgaan, ook als wij er niet meer zijn. Daarom hebben we destijds samen besloten Carré in ons testament op te nemen, uit Liefde voor Cultuur, uit Dankbaarheid, uit Groot Respect. Carré heeft ons leven gekleurd!”

Trudy Smits

Toekomstige erflater

koninklijk theater carre

Hoe steunen?

Steeds vaker kiezen liefhebbers van het Koninklijke theater om het Carré Fonds in hun testament op te nemen. Hiermee bekrachtigen ze hun band met het bijzondere gebouw en het rijke culturele aanbod van Carré. U kunt aan een specifieke bestemming nalaten, zoals talentontwikkeling, toegankelijkheid, theaterproducties of de instandhouding van het monument.

Elk gift is meer dan welkom en helpt alles wat zo kenmerkend is aan Koninklijk Theater Carré in stand te houden en te ontwikkelen. Of het nu gaat om een groot of een klein bedrag, uw gift komt 100% ten goede aan het Carré Fonds. U kunt het Carré Fonds in uw testament opnemen met een erfstelling of een legaat.

Harriëtte Loeffen Directeur Carré Fonds

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over nalaten aan Koninklijk Theater Carré
kunt u contact opnemen met:

Harriëtte Loeffen

Harriette.loeffen@carre.nl

020 524 9420