Amsterdam Sinfonietta logo
Nalaten aan het

Koninklijk Conservatorium

Bij het Koninklijk Conservatorium te Den Haag gaan experiment en vernieuwing hand in hand met traditie en ambacht, in een inspirerende leeromgeving waar internationale topmusici en (ex-) topdansers lesgeven. Studenten staan vanaf het begin van hun opleiding veel op het podium. Dat verklaart ook waarom de meeste studenten na hun opleiding snel aan de slag kunnen. Een goede carrière begint immers al tijdens de opleiding.

Over het Koninklijk Conservatorium

Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag is het eerste conservatorium van Nederland, opgericht door Koning Willem I in 1826 als Koninklijke Muzykschool. Een keur van bekende musici en dansers was aan het conservatorium verbonden, zoals: Rosa Spier, Louis Andriessen en Reinbert de Leeuw, Joop Stokkermans en Tonny Eyk, Olga de Haas en Rachel Beaujean, Barbara Hannigan en Eva Maria Westbroek. En jonge sterren als violiste Coraline Groen, componiste Karmit Fadael, en dansers Floor Eimers en Marne van Opstal.

Amsterdam Sinfonietta

Waarom nalaten aan het
Koninklijk Conservatorium

Door het Koninklijk Conservatorium in uw testament op te nemen, maakt u beurzen mogelijk voor toptalenten zodat zij zonder financiële zorgen bij ons kunnen komen studeren. Met hun talent en gedrevenheid inspireren zij anderen en dagen hen uit om boven zichzelf uit te stijgen. Of u draagt bij aan belangrijke en kostbare samenwerkingen met de beste orkesten, dansgezelschappen en collega-conservatoria hier in Nederland en over de hele wereld. Wilt u liever helpen om muziekinstrumenten aan te schaffen? Dan kan ook! 

Hoe werkt het?

Er zijn allerlei manieren om de jonge musici en dansers van het Koninklijk Conservatorium te (blijven) steunen, groot en klein, want elke steun is welkom. Als u wilt, kijken wij graag samen met u naar een mooie bestemming voor uw nalatenschap

Joseline de Koning

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over nalaten aan het Koninklijk Conservatorium kunt u contact opnemen met

Christine Philips

c.philips@koncon.nl

06 163 164 45

070 315 1515