Cappella Amsterdam - Logo

Nalaten aan

Cappella Amsterdam

Cappella Amsterdam is uitgegroeid tot een van de bekendere Nederlandse kamerkoren. De klank van Cappella Amsterdam betovert en verwondert en manifesteert zich altijd als één instrument. Door deze klank heeft het koor de hoogste waarderingen gekregen middels prijzen en recensies voor haar producties.

Het verleden heeft bewezen dat een donatie aan Cappella Amsterdam hoorbare resultaten oplevert: van nieuwe (koormuziek)compositieopdrachten tot het uitbrengen van nieuwe cds. Uw donatie klinkt door in de (koor)muziekwereld.

Fotografie: Jan Hordijk

Over Cappella Amsterdam

Cappella Amsterdam wil het koorrepertoire in al zijn rijkdom laten horen. Daarom voert het koor alle koorwerken uit, oud en nieuw, met hun unieke klank en altijd met volle overgave. Cappella Amsterdam houdt de rijke koorcanon levend, oprecht, dichtbij en toegankelijk. Het zoekt ook de grenzen van koormuziek op door nieuwe en unieke verbindingen aan te gaan, waarin het wezen van het koor wordt bevraagd en waarin de mogelijkheden van het koor tot het uiterste worden opgerekt.

Cappella Amsterdam wil hiermee het scala aan mogelijkheden van het kamerkoor te vergroten. De programma’s resulteren in een avontuurlijke, multidisciplinaire voorstellingen die meer en meer hun weerslag zullen vinden binnen de reguliere concertprogramma’s.

Waarom nalaten aan
Cappella Amsterdam?

De hoogste artistieke kwaliteit van ensemblezang is het vertrekpunt voor Cappella Amsterdam bij alle activiteiten. Daarom is Cappella Amsterdam een drijvende kracht achter de koormuziek in Nederland en daarbuiten door talentontwikkeling, compositieopdrachten, grensverleggende projecten en programma’s. Cappella Amsterdam wil de luisteraars van nu maar ook die van de toekomst graag laten genieten van koormuziek. Daarom zingt het koor ook speciale programmering voor basisschoolklassen. Met uw hulp kunnen wij dit blijven doen.

Fotografie: Melle Meivogel

Hoe werkt het?

Als u besluit om na te laten aan Stichting Cappella Amsterdam, kunt u dat vastleggen in een testament. Dat kunt u eenvoudig regelen bij de notaris. U bepaalt zelf wat er in uw testament staat en aan wie u wilt nalaten: partner, familie, vrienden en/of een goed doel. Bij laatstgenoemde benoemt u Stichting Cappella Amsterdam, KvK 41201414. Natuurlijk kunt u uw nalatenschap op elk gewenst moment wijzigen.

Wilt u Stichting Cappella Amsterdam in uw testament opnemen en een specifieke bestemming aan uw nalatenschap geven? Dat kan ook, bijvoorbeeld door middel van een erfstelling of een legaat.

Uiteraard beantwoorden wij graag uw vragen omtrent Cappella Amsterdam. Neem vooral contact met ons op zodat u, desgewenst met de artistiek leider Daniel Reuss, een geschikt doel of project kunt kiezen.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over nalaten aan Cappella Amsterdam kunt u contact opnemen met:

Yi Ying Lie

yiying@cappellaamsterdam.nl

020 519 18 66